Hopp til hovedinnholdet

Trenger hjelp til å slutte med molly

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg begynner å bli avhengig av molly Har ikke tatt det så lenge, men begynner å ta litt mye i løpet av uke. På fredagen som var klarte jeg å bite i stykker munnen min så jeg ikke kunne spise så mye. Det har gjort til at jeg bare tok mer for å ikke være sulten. Jeg planlegger ikke å slutte, men trenger en 2-3 ukers periode uten. Og jeg klarer det ikke alene Jeg har fortalt det til noen venner jeg har som også tar forskjellig dop. Jeg har også planer om å fortelle psykologen min det, men jeg får ikke sett henne så mye i løpet av sommerferien og i august starter jeg på DBT. Jeg kan ikke fortelle det til foreldrene mine fordi de allerede har mye skyldfølelse for depresjon og traumene mine. Broren min har vært avhengig i rundt 7 år (han likte ecstasy best) og jeg vil ikke at de skal gjennom det samme med meg (jeg foretrekker lsd) Jeg lurer på om det er noen rehab steder i nærheten av Drammen som ikke vasler foreldre, ikke koster så mye, og jeg ikke trenger å bli lagt inn

SVAR

Besvart 26.06.2020 11:01:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Spørsmål eller bekymringer om rus?

Er du nysgjerrig på ulike rusmidler? Vil du bli rusfri? Eller har noen i familien din et rusproblem? Da er det hjelp å få.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle