Hopp til hovedinnholdet

Kan fastlegen hjelpe meg med steroidebruken?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har bestemt meg for å begynne med anabole steroider etter å ha trent ærlig og naturlig i snart 4,5år! Jeg er nærmere 20 år enn 19 og har endelig bestemt meg for at nå skal jeg begynne. Jeg har også gått lenge og tenkt på konsekvensene. Jeg forstår og jeg er klar over dem... men jeg skal alikevel. Er det noe min fastlege kan hjelpe meg med? Finne ut hva jeg "kan" ta og hva jeg "IKKE" bør ta? Kan jeg få en hjelpende hånd fra en blodprøve eller noe lignende? For å minimere bieffekter?? Håper det! Også lurer jeg på om fastlegen kan si noe videre eller om det forblir mellom h*n og meg? Takk på forhånd for svar!

SVAR

Besvart 23.07.2020 17:22:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er anabole steroider?

Visste du at anabole steroider nesten har den samme virkningen i kroppen som testosteron? Her får du en forklaring på hva anabole steroider egentlig er.

 

Les mer
attach_file

Bivirkninger av anabole steroider

Anabole steroider kan gi en rekke negative bivirkninger. Her får du en oversikt over hvilken konsekvenser dopingbruk kan ha, både fysisk og psykisk.

 

Les mer
attach_file

Bivirkninger fra doping

Dopingbruk kan være veldig helseskadelig. Hjerneslag, angst, depresjon og hjerteinfarkt er bare noen av bivirkningene ved doping.

 

Les mer
account_circle