Hopp til hovedinnholdet

Er turkestrone lovlig?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Turkesterone I det siste har jeg kikket etter måter å fremme muskelvekst på, på en sunn, lovlig og trygg måte. Har prøvd kreatin jeg spiser riktig, trener regelmessig (ikke akkurat nå grunnet korona) og sover minst 8 timer per natt. Har kikket på en del videoer rundt turkesterone. Sånn jeg oppfatter det «bruker det ikke opp» androgen-reseptorer, så de vanlige sideeffektene ved androgene anabole steroider vil ikke inntreffe. Forstår ikke litteraturen helt, så lurer på om det påvirker hormonproduksjonen i det hele tatt. Skjønner heller ikke forskjellen på androgene anabole steroider og ecdysteroider. Lurer på lovligheten til turkesteron, virkningen det vil ha på muskelvekst og helse, Eventuelle sideeffekter og eventuelle linker til studier rundt stoffet. Virker ikke som det er mye informasjon på nett om stoffet. Det eneste jeg har funnet er en artikkel som sier at det ikke har sideeffekter og ble oppdaget på slutten av 1960-tallet, men usikker på denne artikkelen Takk

SVAR

Besvart 19.01.2021 11:34:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Bivirkninger av anabole steroider

Anabole steroider kan gi en rekke negative bivirkninger. Her får du en oversikt over hvilken konsekvenser dopingbruk kan ha, både fysisk og psykisk.

 

Les mer
attach_file

Hva er anabole steroider?

Visste du at anabole steroider nesten har den samme virkningen i kroppen som testosteron? Her får du en forklaring på hva anabole steroider egentlig er.

 

Les mer
account_circle