Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Spørsmål om reglene for å hente ektefelle til Norge.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er VG2 student. Jeg skal gifte meg i Bangladesh den sommeren jeg er ferdig med VGS. Jeg lurer på hvilke kriterier det er for å hente ektemann til Norge? Også har jeg hørt at det fins en regel som sier at dersom du skal gifte deg med en fra et annet land må du være 23 år. Er det sant? Jeg er veldig bekymret. Og jeg ønsker å bringe min kjærste/ektemann fortest mulig.. Takk på svar på forhånd

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer