Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil slå opp, men han truer med selvmord.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Dette er et trist/tragisk spørsmål. Da jeg var 14 år så flyttet en ny gutt inn til landet hvor jeg bor. Vi var bestevenner og gjorde alt sammen! Da mener jeg bestevenner. Vi gikk lange turer på landet der vi bodde, vi dro på fest sammen, støttet hverandre osv.. Det skjedde det noe forferdelig i oktober, han måtte flytte flere mil unna meg pga foreldrene hans mishandlet han. Han ble slått osv.Da han fikk fri dro han alltid til meg og vi fant på mye sprell.. Isåfall ca 1/2 mnd etter han flyttet fikk jeg meg en kjæreste, han er stup forelsket i meg og hater vennen min å jeg er ikke så forelsket i han. Han spiller, han har annen humor osv.. Men han er fortsatt stup forelsket i meg, jeg har sagt til han at jeg ikke har noe mer følelser for han men han forstår ikke.. Han sier om jeg slår opp tar han selvmord og truer.. Jeg har snakket med venner om det men de sier jeg må gjøre hva jeg føler, jeg vil bli kvitt han men jeg har låvt han og holde sammen. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 06.03.2014 17:41:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker om problemene dine med noen av dine nærmeste! Du trenger ikke å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst eller svart finnes det løsninger.

 

Les mer
account_circle