Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg vil slå opp, men han truer med selvmord.

account_circle

SPØRSMÅL

Dette er et trist/tragisk spørsmål. Da jeg var 14 år så flyttet en ny gutt inn til landet hvor jeg bor. Vi var bestevenner og gjorde alt sammen! Da mener jeg bestevenner. Vi gikk lange turer på landet der vi bodde, vi dro på fest sammen, støttet hverandre osv.. Det skjedde det noe forferdelig i oktober, han måtte flytte flere mil unna meg pga foreldrene hans mishandlet han. Han ble slått osv.Da han fikk fri dro han alltid til meg og vi fant på mye sprell.. Isåfall ca 1/2 mnd etter han flyttet fikk jeg meg en kjæreste, han er stup forelsket i meg og hater vennen min å jeg er ikke så forelsket i han. Han spiller, han har annen humor osv.. Men han er fortsatt stup forelsket i meg, jeg har sagt til han at jeg ikke har noe mer følelser for han men han forstår ikke.. Han sier om jeg slår opp tar han selvmord og truer.. Jeg har snakket med venner om det men de sier jeg må gjøre hva jeg føler, jeg vil bli kvitt han men jeg har låvt han og holde sammen. Hva skal jeg gjøre?

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer