Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil ikke miste mamma eller pappa.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg tror pappa er utro mot mamma, men jeg er ikke helt sikker. Jeg kom tilfeldigvis til å se litt av en meldin han fikk her forleden, så litt av meldingen, hvor det stod "Veldig" og "Kuk" Skulle ønske jeg aldri så den meldingen, kjenner jeg får vondt i magen, har ikke matlyst heller. Jeg er så lei meg og redd, er så forferdelig glad i mamma og pappa, vet ikke hva jeg skal gjøre. Så et bilde og det vil jeg helst ikke gå inn på. Men jeg vet jo ikke om det bare er en kollega som har grov humor. Mamma og pappa pleier å krangle en del, men de ordner opp igjen. Han kommer med komplimenter og det samme gjør hun. Og han snakker om turer vi skal ta, ting vi skal gjøre sammen, at vi skal pusse opp og få det fint og greier og at vi skal kose oss og ha det kjekt. Jeg føler meg oppspist innvendig, hvor jeg bare sitter med et falskt, vennlig smil . Hjelp meg, hva skal jeg gjøre? Vil ikke miste dem :( Hilsen Anonym

SVAR

Besvart 08.04.2014 22:21:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle