Hopp til hovedinnholdet

Jeg ønsker å snakke med andre som er i samme situasjon som meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei:) eg er fjorten år og hatt skilde foreldre siden eg var svært liten:) pappa har fått seg kjæreste ( som eg liker veldig godt) og to (tre) barn(alle jenter) grunnen til at eg skreiv tre i parentes er at eg ikkje har kontakt med den ene:( ho er 8 eller 9 nå:) mamma derimot har en kone(ja mamma er lesbe) og kona til mamma har en son som eg ikkje liker:( han er 11 og er skikkelig irriterende. Eg tåler di ikkje!! Eg blir sur,irritert , deprimert , klare ikkje å spise ++.Di skulle egentlig skilles og bur separert nå, men kona og sonen skal flytte inne igjen!på skulen er de bare stygge horer/mobbere i klassen:( vurderer og flytte til pappa, men mamma ville blitt trist:( eg veit ikkje lenger ka eg skal gjere! Noken som veit noke bra side for mobbe offer/ skildsmisse barn dær eg kan snakke med andre i min sitvasjon?

SVAR

Besvart 26.04.2014 20:56:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Mats fikk psykiske problemer av mobbingen

Mats (16) ble mobbet gjennom hele barneskolen. I 10. klasse endte han på sykehus med store psykiske problemer. Les Mats sin sterke historie her.

 

Les mer
attach_file

Nettmobbing - hvordan stoppe det?

Ti tips til hva du kan gjøre om du, eller noen du kjenner opplever nettmobbing!

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
attach_file

Snakk med noen om foreldrenes samlivsbrudd

Selv om skilsmisse er vanlig i dag, kan det likevel være vondt for den enkelte! Skulle DU ønske du hadde noen andre å snakke med som også har opplevd skilsmisse? På mange skoler i landet kan du det.

 

Les mer
attach_file

Mobbing på skolen - hva kan du gjøre?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle