Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvs jeg kaster ut samboeren min, får hun hjelp fra NAV?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, er ikke ekteskap men samboer. Jeg vurdere gå fra min samboer og "kaste" henne ut av huset (i mitt eie å betalt av kun meg) eneste som har hindret meg er at hun har sagt hun da ikke har noe å leve for siden hun har klart å pådratt seg masse gjeld (ubetalte regninger som nå kommer til å havne i forliksrådet) hun har ingen fAmilie eller venner igjen. Og hun har da sagt hun kommer til å gjøre slutt på alt. Det er selvfølgelig dette jeg er redd for. Hun lever per dags dato på min lønning (hun er uten intekt) og har absolutt ingen penger selv. Det jeg lurer på er hva som kommer til å skje? Kommer hun til å få hjelp skaffe seg et sted og bo o.l. Eller havner hun på gata. Hun har prøvd å få hjelp av nav men får ingen økonomisk støtte så lenge vi er samboere. Det jeg altså lurer på er hva som kommer til å skje dersom jeg sier hun må pakke bagen å dra? Siden hun ikke har noe sted å dra. Kan jo ikke holde sammen pga dårlig samvittighet. ;/ Mvh fortvilet gutt 20

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer