Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg lurte på hva kontantstøtte er?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg lurte på hva kontantstøtte er? Hvor lenge kan foreldre få denne støtten hvis de ikke har barna i barnehage? Kan de få kontantstøtte til barna begynner på barneskolen fra 1 - 6 år?? i ca 6 år??
Hvor lenge kan da mamma eller pappa være hjemme med barna sine (med litt lønn fra Staten slik at de kan være litt mer hjemme, enn det de er nå............!!!!!!?)

Når de får en baby, kan pappa da være hjemme med babyen også?? på pappa permisjon (med noe lønn?) Hvor lenge kan pappa da få pappa permisjon (hvis mamma ikke har noen jobb selv å være på, hvis hun er husmor og hjemme selv)??

Bør alle som er blitt pappa ta ut slik pappa permisjon?? Hvis pappa ikke tar ut noe pappa permisjon, når han nå snart får baby..., betyr det da at han ikke er så veldig glad i familien sin, og at han prioritere å være isammen med de på jobben sin da..., istedenfor å være litt mer hjmme med oss??
G16
account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer