Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan man gifte seg i Norge uten lovlig opphold?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg lurte på om hvis en av brudeparet ikke har lovlig opphold i et land så kan man ikke gå i en vigsel for å gifte seg. Hva skal den som ikke har lovlig opphold i et land gjøre da? Skal det egentlig ikke gå for man går jo inn i en vigsel for å få visum, at papirer skal bli ordnet og at det skal bli lovlig opphold i et annet land. Hvilken papirer trenger man da? Kan vi kontakte den norske ambassaden her i Norge? Takk :)

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer