Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

KJæresten min tar på meg i skrittet og på puppene og jeg liker det ikke.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en 14 år gammel jente som har en kjæreste som tar på meg (skrittet pg puppene) jeg vil egentlig ikke. Men vil ikke at han skal misslike meg eller no sånt... Han tar av meg tskjorta og bh-en (noen ganger helt av med bh-en) og prøver å ta av buksa mi. Jeg prøver å få han til å la være men det hjelper svært lite.. Han er jomfru og han har sagt at han ikke vil ha sex men forstår ikke helt.. Kan du/dere hjelpe meg? Jeg vil ikke at han skal hate meg eller no sånt pga. At jeg ikke vil det.... Jeg er en litt sjenert jente...Takk håper på svar.. :) <3

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer