Hopp til hovedinnholdet

KJæresten min tar på meg i skrittet og på puppene og jeg liker det ikke.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en 14 år gammel jente som har en kjæreste som tar på meg (skrittet pg puppene) jeg vil egentlig ikke. Men vil ikke at han skal misslike meg eller no sånt... Han tar av meg tskjorta og bh-en (noen ganger helt av med bh-en) og prøver å ta av buksa mi. Jeg prøver å få han til å la være men det hjelper svært lite.. Han er jomfru og han har sagt at han ikke vil ha sex men forstår ikke helt.. Kan du/dere hjelpe meg? Jeg vil ikke at han skal hate meg eller no sånt pga. At jeg ikke vil det.... Jeg er en litt sjenert jente...Takk håper på svar.. :) <3

SVAR

Besvart 06.01.2016 17:36:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er det greit å mase seg til sex?

Du gleder deg kanskje veldig til å ha sex, men det å mase om sex kan oppleves som press. Det er aldri greit å presse noen til sex.

 

Les mer
attach_file

Å dele andres nudes er #ikkegreit

#ikkegreit er en kampanje som retter fokus mot overgrep og krenkelser blant unge. Årets tema er deling av nakenbilder, og på ung.no/ikkegreit finner du info om GIFs, artikler og filmer om temaet.

 

Les mer
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

 

Les mer
account_circle