Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kjæresten min er muslim og får ikke ha norsk kjæreste. Hva skal jeg gjøre?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er ei jente på 20 år. Jeg er født og oppvokst i Norge og er ikke troende. Er altså ikke kristen heller. Jeg elsker en mann og han har jeg elsket i 1 år nå, men han er muslim. Foreldrene hans vet ikke om meg en gang, de vet ikke hva jeg heter en gang. Han sier at får de vite om meg så stenger de han ute av familien. Jeg syns dette er helt forferdelig fordi dette er mannen jeg elsker, dette er mannen jeg vil gifte meg med. For meg er det også uakseptabelt å konvertere. Jeg syns det er fælt å ta opp med han også fordi jeg vil ikke tråkke på noen. Han sier jeg er verdt å miste familien for, men jeg vet ikke.. Jeg dømmer ingen og respekterer andre religioner, men det er ingen hemlighet at jeg syns islam er skummelt. Vil heller ikke at mine fremtidige barn skal være muslimer. Hva skal jeg gjøre?!

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer