Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min er muslim og får ikke ha norsk kjæreste. Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er ei jente på 20 år. Jeg er født og oppvokst i Norge og er ikke troende. Er altså ikke kristen heller. Jeg elsker en mann og han har jeg elsket i 1 år nå, men han er muslim. Foreldrene hans vet ikke om meg en gang, de vet ikke hva jeg heter en gang. Han sier at får de vite om meg så stenger de han ute av familien. Jeg syns dette er helt forferdelig fordi dette er mannen jeg elsker, dette er mannen jeg vil gifte meg med. For meg er det også uakseptabelt å konvertere. Jeg syns det er fælt å ta opp med han også fordi jeg vil ikke tråkke på noen. Han sier jeg er verdt å miste familien for, men jeg vet ikke.. Jeg dømmer ingen og respekterer andre religioner, men det er ingen hemlighet at jeg syns islam er skummelt. Vil heller ikke at mine fremtidige barn skal være muslimer. Hva skal jeg gjøre?!

SVAR

Besvart 22.04.2016 15:38:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lever du mellom to kulturer?

Mange ungdommer opplever det som vanskelig å forholde seg til foreldrenes forventninger. De vil ikke skuffe dem de er glad i, men ønsker samtidig å ta egne valg i livet. Kjenner du deg igjen?

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle