Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Når er det vanlig å forlove seg?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg veg ikke helt om det jeg lurer på passer inn i tamet ekteskap. Tar sjans. Det jeg lurer på er, når er det vanlig å forlove seg? Hvor lenge burde man vente med forlovelse? Jeg har hvert sammen med kjæresten min litt over 7 måneder. Er det for tidlig å forlove seg? Jeg vil gjerne forlove meg med han, men jeg er litt usikker på om han vil, siden vi har hatt en liten knute på tråden eller hva jeg skal kalle det, for noen uker siden. Han spurte meg om jeg ville nå i høst. Hilsen jente på 18

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer