Hopp til hovedinnholdet

Jeg vurderer sterkt å gifte meg med en gutt fra Colombia

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg vurderer sterkt å gifte meg med en gutt fra Colombia, vi har kjent hverandre i 4 år over nett som har stadig utviklet seg, jeg var hos han i over 2 måneder i sommer som ble et en tid som var utrolig flott og vokste til noe mer enn forventet for oss begge. Vurderer å gifte oss i Colombia slik at jeg kan bli Colombianer, men jeg ønsker at dette skal bli godkjent i Norge også slik at han kan bli Norsk, hva gjør jeg da? og hva trenger jeg av papirer? hører at det er problemer med å få godkjent mange asiater som partner i Norge..vente tid og undersøkelser..er det slik her også? må vi ha noen form for bevis? samtaler logger fra Skype / facebook? fly billetter? bilde beviser av oss sammen?

SVAR

Besvart 12.11.2016 21:01:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ekteskap

For å gifte deg må du ha fylt 18 år og gjøre det av fri vilje. Den samme juridiske avtalen gjelder enten dere har en borgerlig eller religiøs seremoni.

 

Les mer
attach_file

Familiegjenforening

Har du et familiemedlem i Norge og ønsker å bo sammen med han eller henne? Du kan søke om oppholdstillatelse, oppholdskort for familiemedlemmer av EU/EØS-borgere eller bruke registreringsordningen.

 

Les mer
account_circle