Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg giftet meg da jeg var 18, og det forholdet blir mindre og mindre koselig, han jeg er gift med har truet meg 2 ganger å slå meg og jeg blir jo redd

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg lurer på noe, jeg giftet meg da jeg var 18, og det forholdet blir mindre og mindre koselig, han jeg er gift med har truet meg 2 ganger å slå meg og jeg blir jo redd, hva skal jeg gjøre for å bli skilt fra han? Han nekter meg p skille meg fra han for han sier han ikke lar det skje og skal ta fra meg alle rettigheter.. vi har også 2 unger sammen, en på 3 år og en på 1 år.. Hjelp meg

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer