Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan jeg gifte meg med en kjæreste fra Thailand?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei :) Jeg er 18 år og lure på noe med ekteskap. 1) Hvis jeg finner meg en kjæreste i f.eks Thailand (som liker meg tilbake), som jeg vil gifte meg med senere i mitt liv (slik at vi kan bo sammen her i Norge), hva regler gjelder da? Hvordan kan jeg gå fram da, hva kreves av meg? Må jeg ha egen leilighet/bolig, egen inntekt av jobb (hvor mye)? andre ting? 2) Må jeg selv være over 23 år, eller kan jeg gifte meg med en dame fra Thailand når jeg er 20 år eller 18 - 19 år?, slik at hun kan komme her til Norge og bo sammen med meg. 3) Er det regler for hvor gammel min kjæreste skal være (minimum), for at vi kan gifte oss sammen? 18 år..? 20 år? 23 år? for at hun kan komme her til Norge for å bo sammen med meg. Jeg har ikke funnet noen kjæreste enda, men håper å finne en etterhvert :)

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer