Hopp til hovedinnholdet

Bekymret for kjæresten. Har konvertert til Islam.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg har i all hemmelighet konvertert til Islam (noe som ikke engang min familie vet) fordi jeg vil gifte meg med en muslimsk mann. Jeg har faktisk en alvorlig genetisk sykdom og blir mest sannsynlig aldri frisk og ikke sikkert at jeg lever så lenge heller, derfor går jeg ikke rundt å dømmer folks evne til å vise kjærlighet uansett hva livssynet deres er. Alt jeg vil er å forlate denne verden lykkelig etter å ha opplevd kjærligheten som jeg har lett etter hele det korte livet mitt og Islam sier at en troende syk alltid får se himmelen når de går bort. Jeg er mer bekymret for han, fordi han har sagt at han ikke vil gifte seg igjen, at han ikke orker å leve uten meg og jeg ikke bare tror men vet han lider av depresjon og selvmordstanker. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 18.09.2017 22:56:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
attach_file

Retten til religionsfrihet

Du har rett til å velge selv om du vil ha en religion eller ikke, hva du vil tro på, og hvordan du vil utøve religionen din.

 

Les mer
attach_file

Film om hva du kan gjøre ved depresjon og vanskelige tanker

Livet kan være skikkelig dritt av og til, kanskje spesielt for ungdom. Newton har laga en film om dette, med 13 ting du bør vite om depresjon og vanskelige følelser.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle