Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg lurer bare på med ekteskap og sånt.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei.... jeg lurer bare på med ekteskap og sånt.. jeg er gutt og har ofte sett på mange filmer og sett på nett videoer av menn som frir til den de elsker, men her er spørsmålet mitt som jeg lurer på: «Er det vanlig her i Norge å dra til faren til jenta man vil fri til og spørre om hans velsignelse eller om man får lov»? På filmer så gjør menn det, f.eks i USA, men gjøres det her i Norge også?.. det er ikke at jeg har noen tanker på noen å gifte meg med noen jeg liker, men hvis den tid en gang kommer.. hva er vanligst? Å bare gå og fri, eller dra til foreldrene til den du frir til og spørre om lov?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer