Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan han søke asyl i Norge?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei , jeg har en venn forelska en asylsøkere i Østerrike , over et år han er i containerhus klarer ikke gjøre noe i Østerrike fikk ikke noe svar om opphold , venninna mi vil gifte med han men , begge to bekymret om at hva som skjer etter det . han har mulighet til å komme til Norge ? Eller hva man kan gjøre for det ? Eller har det noe mulighet til å han kan søke asyl i Norge, allerede han har register i Østerrike som asyl ?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer