Hopp til hovedinnholdet

Kan han søke asyl i Norge?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei , jeg har en venn forelska en asylsøkere i Østerrike , over et år han er i containerhus klarer ikke gjøre noe i Østerrike fikk ikke noe svar om opphold , venninna mi vil gifte med han men , begge to bekymret om at hva som skjer etter det . han har mulighet til å komme til Norge ? Eller hva man kan gjøre for det ? Eller har det noe mulighet til å han kan søke asyl i Norge, allerede han har register i Østerrike som asyl ?

SVAR

Besvart 14.11.2017 13:14:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Utsettes du for sosial kontroll?

Bestemmer dine foreldre over fritiden din? Kontrollerer de din mobil og PC? Bestemmer de hvilke klær du kan bruke? Er det så sterk kontroll at du ikke får hverdagen din til å fungere med venner, lekser, fritidsaktiviteter og lignende?

 

Les mer
attach_file

Hva er tvangsekteskap?

Tvangsekteskap er når du ikke kan velge selv hvem du vil gifte deg med, om du vil være ugift eller utsettes for psykisk press og trusler om å gifte deg.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle