Hopp til hovedinnholdet

Har vært samboer i snart fire år. Han drikker alkohol i perioder og dette ødelegger for oss.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Visste ikke hvilken kategori jeg sku putte det i, men gjelder min samboer og meg. Vi har vært sammen i snart 4år, det har vært masse motgang. Ofte ønsker jeg å gi opp hele greine, men så har han mange gode egenskaper jeg garantert ikke finner igjen! Så er spm, forventer jeg for mye? Men han har tidligere slitt med alkohol, har forbedret seg MYE, men når han først drikker - så drikker han seg helt nedenom! Han har også en bror som sliter med alkohol, som han velger å drikke sammen med. Jeg syns det er helt tragisk! Han hjelper sin egen bror mot døden. Men jeg går også dårlig overens med familien hans! Det er mye som er tøft, men alkoholen er det store problemet! Vi krangler aldri om annet enn den! Jeg føler at jeg er mindre verdt rett og slett, siden det kommer mye vondt med den! Jeg trodde det skulle bli bedre når vi fikk hund, men det gjorde det ikke! Og nå er frykten for fremtiden der mht barn osv.. Jeg er fryktelig glad i han og ALT annet er supert, er kun dette som er problemet!

SVAR

Besvart 19.11.2017 12:24:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Rus: kontakttelefoner

Hva kan du gjøre hvis du har et rusproblem? Eller en venn eller noen i familien sliter med det? Da er det hjelp å få.

 

Les mer
account_circle