Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min er flau over å kysse meg mens andre ser på. Hva gjør jeg?

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Hei, jeg har en kjæreste som er litt flau over å kysse, holde hender, finner altid på unnskyldninger om å ikke finne på noe og klemme mens andre ser på. Hva kan jeg gjøre. PS 13 år

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Jeg forstår det sånn at kjæresten din er for flau til å kysse deg, holde hender og klemme deg foran andre. Jeg tydet også at kjæresten din finner på unnskyldninger for å ikke finne på noe med deg, hvilket virker verre. 


Det at kjæresten din synes det er flaut å kysse deg foran andre, det er noe. Det er mange som synes det er flaut å vise sånt foran folk. Jeg synes derimot at det at hun finner på unnskyldninger for å ikke være med deg på fritiden, er det kjipeste med denne situasjonen. 

Det kan virke som om hun enten bare ikke er så flink til å vise den de er sammen med at hun liker dem, eller så kan det hende hun ikke liker deg så godt lenger. Det virker som om hun trekker seg unna fordi hun kanskje ikke vil være sammen med deg lenger, men det betyr absolutt ikke at det må være derfor. Det kan hende hun oppfører seg slik fordi hun er sjenert og hun synes det er vanskelig og nytt å være i et forhold.

Uansett hva grunnen er til at hun oppfører seg sånn her, så burde du snakke med henne om det. Kommunikasjon er det viktigste i et forhold, og uten det er det nesten umulig for et forhold å funke. Du burde få hun til å møte deg en gang ansikt til ansikt, og så burde du spørre henne om hvorfor hun oppfører seg slik. Så må du lytte til hva hun føler og sier rundt teamet, og så må du prøve å ordne situasjonen. 

Jeg kan forstå at du synes dette er kjipt, men det er fortsatt mulig å ordne dette. Jeg synes absolutt åpen kommunikasjon er det som skal til her. Du burde unngå en krangel, men dere burde snakke sammen. Prøv å bare ha en moden, ordentlig samtale om hva dere begge føler om forholdet deres. 

Jeg tror nok dette ordner seg, så fort du vet hvorfor hun oppfører seg slik som hun gjør. Jeg anbefaler at du leser artiklene jeg legger til under. Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen. 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva skal vi snakke om?

Usikker jente (colourbox.com)

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ung.no gir deg tips til hva du kan snakke om med en du liker!

Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Kyss!

Kysser (colourbox.com)

Kyss kan være et lite nuss på truten, et høflig smask på hvert kinn eller et lidenskapelig møte mellom to munner. Lær, øv og bli en god kysser.

Les mer

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærester (colourbox.com)

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Men hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?


Skrevet av ungdomsredaksjonen

Les mer

Å ha kjæreste

par (colourbox.com)

Det er godt å ha en kjæreste! En som er din, og ingen andres. Men hva er det som er så bra med kjærester? Hva synes du? Del dine erfaringer i kommentarfeltet!

Av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Ekteskap
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om ekteskap