Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Spørsmål til UDI 

account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg vil stille spørsmål til UDI (Utlendingsdirektoratet), men sliter med å finne fram på siden hvor man stiller spørsmåln på det man lurer på, jeg vil sende dem dette spørsmålet: må jeg ha 300 000 kr i året hvis jeg setter inn en mann som har spanske papirer fra Spania (bor i Spania), selvom han er fra et EU/EØS, eller er det bare hvis mannen ikke har papirer og bor i et land uten for EU/EØS land. Hva er det jeg skal trykke på for å komme til hvor man stiller dem spørsmål på UDI siden. På forhånd - takk for svar, dette er viktig for meg å få svar på;)

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer