Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Redd for om mamma og pappa skal gå fra hverandre

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 15 år som er veldig beskymret for at moren og faren min skal gå fra hverandre å idag snek jeg meg inn på telefonen hennes og leste på noen meldinger (vet dette ikke er greit) og da fant jeg ut at hun hadde snakket men en kollega av faren min og sagt at hun elsker han osv. Så føler jeg må si ifra til moren min men vet ikke hva jeg skal si eller gjøre når hun hører/ finner ut av at jeg har vært på telefonen hennes uten at hun blir kjempe sint.. hjelp

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer