Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvordan skal jeg overtale kjæresten min til å konvertere?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en 17 år gammel jente som fyller 18 snart. Har muslimsk bakgrunn, men føler jeg lever dobbeltliv. Et liv hjemme og et liv ute. Det har pågått lenge nå. Foreldrene mine er ikke strenge muslimer, men bryr seg uansett om ryktet sitt. Jeg har nå vært sammen med en gutt ganske lenge. Vi har holdt det hemmelig for familien min. Og møter han dersom jeg skal til "venninna mi". Jeg vet vårt forhold kommer til å vare lenger og vi har snakket om å gifte oss. Jeg er en muslim, og vil ikke gi foreldrene mine noe skam over meg siden jeg er da den eldste i familien. Han er ateist men vil at jeg skal fortelle om religionen min. Jeg vet det er galt å tvinge han til å konvertere men jeg lurer på om det er noe som kan hjelpe her. Jeg vil nemlig at han skal konvertere. Skal jeg bare snakke med han? Og være ærlig?

account_circle
AKTUELT NÅ

Når foreldrene krangler

Det er ikke uvanlig å oppleve at foreldre krangler. Her får du noen tips til hva du kan gjøre.

Les mer

Julen og allergi

Julen byr på ekstra utfordringer for en allergiker. Det de fleste forbinder med kos og hygge, kan for allergikere by på store problemer. Men med litt omtanke kan alle få en god jul.

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer