Hopp til hovedinnholdet

Hvordan skal jeg overtale kjæresten min til å konvertere?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en 17 år gammel jente som fyller 18 snart. Har muslimsk bakgrunn, men føler jeg lever dobbeltliv. Et liv hjemme og et liv ute. Det har pågått lenge nå. Foreldrene mine er ikke strenge muslimer, men bryr seg uansett om ryktet sitt. Jeg har nå vært sammen med en gutt ganske lenge. Vi har holdt det hemmelig for familien min. Og møter han dersom jeg skal til "venninna mi". Jeg vet vårt forhold kommer til å vare lenger og vi har snakket om å gifte oss. Jeg er en muslim, og vil ikke gi foreldrene mine noe skam over meg siden jeg er da den eldste i familien. Han er ateist men vil at jeg skal fortelle om religionen min. Jeg vet det er galt å tvinge han til å konvertere men jeg lurer på om det er noe som kan hjelpe her. Jeg vil nemlig at han skal konvertere. Skal jeg bare snakke med han? Og være ærlig?

SVAR

Besvart 29.01.2018 13:36:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Får du lov til å ha kjæreste?

De fleste unge i Norge har lov å ha kjæreste. Det er imidlertid mange unge som opplever at familien eller miljøet setter begrensninger når det kommer til det å ha kjæreste.

 

Les mer
attach_file

Muslim, men ikke jomfru - hva gjør jeg?

Jeg er ei jente på 19 år. Jeg har vært forelska i en gutt lenge og vi har nå tenkt til å gifte oss. Problemet er at jeg ikke er jomfru.

 

Les mer
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

De fleste ønsker å ha det trivelig og fint hjemme, men hvordan skal du og de voksne finne løsningen på uenigheter?

 

Les mer
account_circle