Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan jeg fri til henne?

account_circle

SPØRSMÅL

Heisann, jeg er 19 år og kjæresten min er 20. Vi har vært sammen i et år og jeg faller veldig for fristelsen å fri til henne på en ferietur vi skal på sammen i sommer. Men jeg er litt usikker på om dette kanskje er litt for tidlig? Er det "normalt" å fri i såpass ung alder, vi vet at vi kommer til å dele livet vårt sammen og vi begge har veldig lyst til dette. Så har jeg tenkt på ideen om å fri på hotellrommet med roseblad på senga og stearinlys og champagne og blomster for så deretter å gå ut å spise på en fin restaurant. Er dette "innafor" eller er det for enkelt?

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer