Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Er det normalt å være utro? Jeg har vært sammen med kjæresten min i 1 år og noen måneder og jeg var utro mot han i 2 måneder. Jeg mente det ikke og angrer.

account_circle

SPØRSMÅL

Er det normalt å være utro? Jeg har vært sammen med kjæresten min i 1 år og noen måneder og jeg var utro mot han i 2 måneder. Jeg mente det ikke og angrer. Jeg hadde ikke noe fysisk kontakt med han andre, snakka bare med han og møtte han 2-3 ganger, der vi bare snakket og jeg sa at jeg elsker han, men så slo jeg opp med han etter 2 måneder. Han gutten truer meg med å fortelle det til kjæresten min fordi han fant ut at jeg var utro mot han også. Hva skal jeg gjøre? Hva om kjæresten min finner ut? Jeg elsker kjæresten min og tørr ikke å miste han. Trenger virkelig hjelp. Jeg er redd

account_circle
AKTUELT NÅ

Når foreldrene krangler

Det er ikke uvanlig å oppleve at foreldre krangler. Her får du noen tips til hva du kan gjøre.

Les mer

Julen og allergi

Julen byr på ekstra utfordringer for en allergiker. Det de fleste forbinder med kos og hygge, kan for allergikere by på store problemer. Men med litt omtanke kan alle få en god jul.

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer