Hopp til hovedinnholdet

Jeg er redd for hva som kan skje hvis jeg forteller om kjæresten min hjemme

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg har en muslimsk kjæreste, og er selv en muslim.Dere har sikkert hørt mye om hva som kan skje med en jente hvis hun har kjæreste før hun har giftet seg.Og at gutten får problemer.Det er det jeg er redd for at det skal skje.Jeg vil så gjerne at foreldrene mine skal se hvor bra kjæresten min er,og respektere han.Jeg vet hva reaksjonen dems kommer til å bli og vet ikke hva jeg skal gjøre.Pappa sier selv at han blir litt voldelig og kjempesur når de vet at vi barna hans har gjort noe galt.Mamma kommer til å kjøpe meg en billett til hjemlandet med en gang,og kjefte på kjæresten min.Det er det som kan skje hvis de finner ut av noe!Mamma har fått vite at det er noe på gang mellom meg og han, men jeg løy og sa nei.Jeg orker ikke å leve et dobbeltliv, og at det kan sette rykter mot familien.og at foreldrene mine blir sett ned på av familien min!Det hjelper ikke å snakke med noen om dette!De kan bryte taushetsplikten sin.De eneste jeg kan snakke med om dette er kj'en min og bestevennene mine.

SVAR

Besvart 06.03.2018 09:15:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

De fleste ønsker å ha det trivelig og fint hjemme, men hvordan skal du og de voksne finne løsningen på uenigheter?

 

Les mer
attach_file

Muslim, men ikke jomfru - hva gjør jeg?

Jeg er ei jente på 19 år. Jeg har vært forelska i en gutt lenge og vi har nå tenkt til å gifte oss. Problemet er at jeg ikke er jomfru.

 

Les mer
attach_file

Får du lov til å ha kjæreste?

De fleste unge i Norge har lov å ha kjæreste. Det er imidlertid mange unge som opplever at familien eller miljøet setter begrensninger når det kommer til det å ha kjæreste.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle