Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg er redd for hva som kan skje hvis jeg forteller om kjæresten min hjemme

account_circle

SPØRSMÅL

jeg har en muslimsk kjæreste, og er selv en muslim.Dere har sikkert hørt mye om hva som kan skje med en jente hvis hun har kjæreste før hun har giftet seg.Og at gutten får problemer.Det er det jeg er redd for at det skal skje.Jeg vil så gjerne at foreldrene mine skal se hvor bra kjæresten min er,og respektere han.Jeg vet hva reaksjonen dems kommer til å bli og vet ikke hva jeg skal gjøre.Pappa sier selv at han blir litt voldelig og kjempesur når de vet at vi barna hans har gjort noe galt.Mamma kommer til å kjøpe meg en billett til hjemlandet med en gang,og kjefte på kjæresten min.Det er det som kan skje hvis de finner ut av noe!Mamma har fått vite at det er noe på gang mellom meg og han, men jeg løy og sa nei.Jeg orker ikke å leve et dobbeltliv, og at det kan sette rykter mot familien.og at foreldrene mine blir sett ned på av familien min!Det hjelper ikke å snakke med noen om dette!De kan bryte taushetsplikten sin.De eneste jeg kan snakke med om dette er kj'en min og bestevennene mine.

account_circle
AKTUELT NÅ

Når foreldrene krangler

Det er ikke uvanlig å oppleve at foreldre krangler. Her får du noen tips til hva du kan gjøre.

Les mer

Julen og allergi

Julen byr på ekstra utfordringer for en allergiker. Det de fleste forbinder med kos og hygge, kan for allergikere by på store problemer. Men med litt omtanke kan alle få en god jul.

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer