Hopp til hovedinnholdet

Foreldrene mine kontrollerer meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente som er muslim. Jeg får absolutt ikke ha kjæreste!! Jeg får ikke lov av foreldrene mine, men jeg har kjempe lyst til å spør en jeg liker, men jeg er redd for at mamma og pappa finner ut av at jeg er sammen med en, de kommer til å klikke ( det hjelper ikke å si at jeg skla spør dem eller noe, de vil absolutt ikke). Jeg er redd for å ha kjæreste fordi moren til vennen min er bestevenner, og vennen min forteller alt sammen til moren hennes, og da kommer moren hennes til å si det til min!!! Jeg får ikke lov og det er ikke snakk om at de vil skifte mening!

SVAR

Besvart 05.03.2018 17:55:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Får du lov til å ha kjæreste?

De fleste unge i Norge har lov å ha kjæreste. Det er imidlertid mange unge som opplever at familien eller miljøet setter begrensninger når det kommer til det å ha kjæreste.

 

Les mer
attach_file

Utsettes du for sosial kontroll?

Bestemmer dine foreldre over fritiden din? Kontrollerer de din mobil og PC? Bestemmer de hvilke klær du kan bruke? Er det så sterk kontroll at du ikke får hverdagen din til å fungere med venner, lekser, fritidsaktiviteter og lignende?

 

Les mer
account_circle