Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Foreldrene mine kontrollerer meg.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente som er muslim. Jeg får absolutt ikke ha kjæreste!! Jeg får ikke lov av foreldrene mine, men jeg har kjempe lyst til å spør en jeg liker, men jeg er redd for at mamma og pappa finner ut av at jeg er sammen med en, de kommer til å klikke ( det hjelper ikke å si at jeg skla spør dem eller noe, de vil absolutt ikke). Jeg er redd for å ha kjæreste fordi moren til vennen min er bestevenner, og vennen min forteller alt sammen til moren hennes, og da kommer moren hennes til å si det til min!!! Jeg får ikke lov og det er ikke snakk om at de vil skifte mening!

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer