Hopp til hovedinnholdet

Jeg ønsker meg arrangert ekteskap.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg vet det kanskje er tidlig å tenke på ekteskap, men dette er altså noe jeg tenker mye på. Er nemlig bekymret for at jeg ikke kommer til å være gift innen en alder av maks 26 år, pga jeg ikke vet hvordan jeg skal innlede et forhold. Jeg er muslim, og derfor kan man ikke ha et vanlig kjæresteforhold slik som er vanlig for de fleste unge på min alder i Norge. Det er ikke mange muslimer her jeg bor, og det er grunnen til at jeg er bekymret over at jeg aldri vil bli gift, eller vil være i et forhold, ettersom mange ikke vil vente med intimitet før ekteskapet. Min familie følger ikke Islam, jeg er den eneste. Kan jeg få mine foreldre til å arrangere ekteskap for meg, dersom jeg ikke er gift innen jeg er 26? Er noe jeg vil selv. Foreldrene mine vet ikke at jeg er muslim, så det kan også bli et problem ang. giftermål generelt. Hva kan jeg gjøre? Mvh, Gutt 17 år

SVAR

Besvart 08.03.2018 14:41:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Retten til religionsfrihet

Du har rett til å velge selv om du vil ha en religion eller ikke, hva du vil tro på, og hvordan du vil utøve religionen din.

 

Les mer
attach_file

Ekteskap

For å gifte deg må du ha fylt 18 år og gjøre det av fri vilje. Den samme juridiske avtalen gjelder enten dere har en borgerlig eller religiøs seremoni.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle