Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg ønsker meg arrangert ekteskap.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg vet det kanskje er tidlig å tenke på ekteskap, men dette er altså noe jeg tenker mye på. Er nemlig bekymret for at jeg ikke kommer til å være gift innen en alder av maks 26 år, pga jeg ikke vet hvordan jeg skal innlede et forhold. Jeg er muslim, og derfor kan man ikke ha et vanlig kjæresteforhold slik som er vanlig for de fleste unge på min alder i Norge. Det er ikke mange muslimer her jeg bor, og det er grunnen til at jeg er bekymret over at jeg aldri vil bli gift, eller vil være i et forhold, ettersom mange ikke vil vente med intimitet før ekteskapet. Min familie følger ikke Islam, jeg er den eneste. Kan jeg få mine foreldre til å arrangere ekteskap for meg, dersom jeg ikke er gift innen jeg er 26? Er noe jeg vil selv. Foreldrene mine vet ikke at jeg er muslim, så det kan også bli et problem ang. giftermål generelt. Hva kan jeg gjøre? Mvh, Gutt 17 år

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer