Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil ikke at moren min skal bli sammen med faren min igjen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har 1 bror, foreldre bor sammen, og 4, ja 4 halvsøsken, 2 bor i Norge, 1 i korea og 1 i japan. Faren min har alltid vært en damenes mann, og har altså tilsammen 6 barn med 4 kvinner, han har avsluttet forholdet med kvinnene i asia, men med sin norske eks-kone, og som han også har en tilknyttning til pga, de 2 barna han har med dem, har jeg altså vært usikker, hun har vært singel i 7 år, og jeg vet at hun ikke vil annet enn tilbake til faren min, jeg er selvsagt imot. Men vi er ofte sammen, og jeg merker hvordan hun flørter sammen med faren min, jeg har sagt til faren min at jeg merker det, og at skal gi henne klar beskjed, om å holde seg langt vekk, men han virker selv i tvil, jeg synes så inmari synd på moren min, som er verdens beste mor, hva synes du jeg skal gjøre.

SVAR

Besvart 22.03.2018 21:21:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle