Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg vil ikke at moren min skal bli sammen med faren min igjen.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har 1 bror, foreldre bor sammen, og 4, ja 4 halvsøsken, 2 bor i Norge, 1 i korea og 1 i japan. Faren min har alltid vært en damenes mann, og har altså tilsammen 6 barn med 4 kvinner, han har avsluttet forholdet med kvinnene i asia, men med sin norske eks-kone, og som han også har en tilknyttning til pga, de 2 barna han har med dem, har jeg altså vært usikker, hun har vært singel i 7 år, og jeg vet at hun ikke vil annet enn tilbake til faren min, jeg er selvsagt imot. Men vi er ofte sammen, og jeg merker hvordan hun flørter sammen med faren min, jeg har sagt til faren min at jeg merker det, og at skal gi henne klar beskjed, om å holde seg langt vekk, men han virker selv i tvil, jeg synes så inmari synd på moren min, som er verdens beste mor, hva synes du jeg skal gjøre.

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer