Hopp til hovedinnholdet

Redd for å miste kjæreste 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Har vært i et forhold med en jente nå i snart 7mnder. Hun er utrolig fin og snill, og vi har det veldig bra sammen. Jeg sliter bare litt med ensomheten når vi ikke er sammen. Jeg føler at jeg må gi henne oppmerksomhet hele tiden, det er ikke noe hun har spurt om det er bare sånn jeg føler det, tror det har noe med at jeg er veldig redd for å miste henne, og at jeg trenger en slags anderkjennelse på at det fortsatt er oss to. Hun er også litt dårlig til å ta kontakt og spørre om vi skal finne på noe, det er det alltid jeg som gjør. Hun sier alltid ja når jeg spør. Har peøvd noen ganger å ikke ta kontakt med henne gjennom hele dagen men gir inn til slutt. Jeg tenker på dette hver dag hele tiden, og jeg lurer på hva jeg kan gjøre for at dette skal bli bedre. Om jeg skal fortelle henne om det? Isåfall hvordan skal jeg gå frem? Jeg vil ikke virke som en innpåsliten type heller. Håper dere kan gi meg noen råd, hadde satt veldig pris på det.

SVAR

Besvart 07.04.2018 22:26:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du redd for at kjæresten skal gjøre det slutt?

Å vite at du har en person som bryr seg om deg og setter deg først er en utrolig trygghet. Men hva hvis du begynner å tvile på at den andre fortsatt har følelser for deg?

Skrevet av ungdomsjournalist Tiril.

 

Les mer
attach_file

Noe som plager deg i forholdet? Snakk om det!

For at et forhold skal fungere, er det viktig å kunne snakke med hverandre. Det gjelder både det som er fint og om det som er vanskelig, skriver ungdomsjournalist Julie.

 

Les mer
account_circle