Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg vil ikke lyve om kjæresten min.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei dere, Da jeg flyttet til Norge for 4 år siden møtte jeg personen som nå er kjæresten min. Før vi ble sammen hadde vi vært bestevenner i 3 år. Nå har han fridd til meg og jeg har sagt ja, men jeg får ikke lov til å ha kjæreste en gang. Vi tenker å holde det hemmelig helt frem til jeg er 19, men jeg må lyve til foreldrene mine om hva jeg gjør og hvor jeg er. Hva burde jeg gjøre? jeg får bare skyldfølelse av å lyve.

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer