Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Redd for å kysse kjæresten. Han kysser henne. 

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, dette går nåkk ikke ut på ekteskap men det gikk ikke ann å velge forelskelse å det finnes ikke et emne som heter «kjæreste» Men, jeg og kjæresten min har vært sammen i 15 måneder nå. Vi har kysset mange gang men når vi hadde vært sammen i kanskje 5-6 måneder så turte jeg ikke kysse han mer, det var etter sommerferien. Jeg har enda ikke turt det, og det er bare han som kysser meg. Hvordan skal jeg tørre det igjen? Jeg vil det men klarer ikke. Og er redd han skal slå opp snart

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer