Hopp til hovedinnholdet

Jeg har en kjæreste som ikke snakker til meg på skolen. Hva gjør jeg? 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg har en kjæreste som elsker meg og jeg elsker han. Vi kysser og kliner, koser og ler sammen hjemme når vi er alene. Vi trenger ikke være alene engang vi kan ha andre der, bare vi er hjemme. På skolen kjenner jeg han nesten ikke igjen. Han ser nesten ikke på meg engang. Han verken klemmer meg eller holder meg i hånden eller noen ting. Er som om han er flau over meg elno, fordi han ikke ser på meg i det hele tatt. Jeg har snakket med han og sagt at jeg ikke vil ha det sånn lenger, at jeg vil være med han på skolen, osv. Han svarer ja, men så kommer skole dagen og han prater ikke med meg i det heletatt. Jeg aner virkelig ikke hva jeg skal gjøre, har du et godt råd? Hilsen frustrert jente, 14 år

SVAR

Besvart 26.04.2018 19:20:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Å ha kjæreste

Det er godt å ha en kjæreste. En som er din, og ingen andres. Ungdomsjournalist Hege forklarer hvorfor det er fint å ha en god kjæreste.

 

Les mer
attach_file

Hvordan kombinere venner og kjæreste?

Det er en deilig følelse, og det eneste du vil er antakelig å bruke all tid og energi på han eller henne. Men hva med vennene dine og deg selv? Glemmer du å ta vare på egne interesser og venners følelser midt oppi all forelskelsen?

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Er du redd for at kjæresten skal gjøre det slutt?

Å vite at du har en person som bryr seg om deg og setter deg først er en utrolig trygghet. Men hva hvis du begynner å tvile på at den andre fortsatt har følelser for deg?

Skrevet av ungdomsjournalist Tiril.

 

Les mer
account_circle