Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg er usikker på kjæresten min.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg har en kjæreste ifra Libanon og han bor der i Libanon, og jeg bor i Norge. Men greia er at han vill komme til Norge å gifte seg, og jeg er redd han egt ikke liker meg at han vil komme hit for penger, jobb, blonde damer osv. Og er redd for at han kommer til å slå opp etter at han har fått bo tilståelse osv. Har dere noe tanker i rundt dette?? Takk på forhånd ❤️❤️

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer