Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvordan er reglene for å gifte seg i UAE? 

account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg tenker å gifte meg med en jeg kjenner godt, Hun er fra UAE. Hun er borger derifra, Og jeg er norsk. Hvilke dokumentasjon trenger jeg for å gifte meg med henne i hennes land. Samtidig lurer jeg på hvis jeg flytter fra Norge til UAE og bor der med henne mister jeg "tilgang til Norge, eller mister jeg nasjonaliteten"? Også lurte jeg på hvordan er det hvis jeg vil ta med vedkommende til Norge i fremtiden, er det lang prosess?

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer