Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Har vært utro. 

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg var i et forhold lenge men så måtte min kjæreste på den tiden inn i fengsel og vi var fortsatt i et forhold. Men mens han var i fengsel så var jeg utro mange ganger med forskjellige gutter. Men hver gang han ringte meg så løy jeg og sa at jeg ikke har vært utro osv men så møtte jeg en mann som jeg begynte å elske og han elsker meg og vi bestemte oss at vi ville starte et forhold og gifte oss osv. Jeg elsker han virkelig og vi er i et forhold nå. Etter at vi var sammen i ca 2 måneder så møtte jeg på han som jeg egt var i et forhold med og vi endte opp med å ha sex men jeg elsker han ikke og angrer sikkelig jeg har kjempe dårlig samvittighet for det jeg har gjort med min partner nå. Jeg har aldri følt meg så dårlig fordi jeg angrer så mye og jeg elsker han virkelig jeg vil få barn og ha et godt liv med han men jeg vet ikke hvorfor jeg var utro i det hele tatt. Jeg føler at vært forhold er bare løgn og tull og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre... :( plis hjelp

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer