Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

For mange kjærester 

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er sammen med 4 gutter på snap og jeg har de også på yellow. De krangler om hvem som skal pule med meg først og jeg synes dette er irriterende, slitsomt og barnslig når de gjør det. Alle guttene jeg er sammen med bor i Norge. Guttene er 18 år, 16 år, 15 år og 17 år. Jeg er så lei når de holder på slik at jeg vurderer å slå opp med noen av dem. Hva burde jeg gjøre?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer