Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kjæresten min vil tilbringe for mye tid med meg. 

account_circle

SPØRSMÅL

Hei Ung.no :) Jeg har en kjæreste som er like gammel som meg og går på en annen skole. Vi har vært sammen en stund og har et bra forhold. Men problemet er at jeg føler at han vil være med meg hele tiden, Altså flere ganger i uka. Vi pleier å være sammen en gang i uka, noen ganger mer. Og det holder i massevis for meg. For jeg har også mye skole (sliter med skolen) og trening som jeg satser mye på, som er flere ganger i uka. Vi har begynt å krangle pga dette... Hva skal jeg gjøre? Mvh Jente 15

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer