Hopp til hovedinnholdet

Hvordan bli sammen med eks 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg og kjæresten min har vært sammen i 9 måneder, men så endte det for 2 dager siden. Men det er min feil at det skjedde.. jeg såret henne så mange ganger.. vi kranglet endel pga meg og jeg fikk aldri til å forbedre meg inntil for 1 uke siden når jeg følte problemene jeg hadde begynte å gå vekk.. jeg pleide å reagere på at henne gikk i tights i gymmen, jeg pleide å be henne la være å gå med ditten og datten pga man så kløft, eller andre deler av kroppen hennes.. men det var ikke rett av meg.. Jeg vil at henne skal gå i det henne ønsker, være glad, fornøyd og alt det på hverdagen.. jeg vil ha henne tilbake i livet mitt.. og jeg vet henne vil ha meg tilbake og siden henne har fortalt meg det.. men hun vil ikke gi meg en sjanse til fordi hun er redd hun blir såret igjen. Jeg vet dere sikkert mener jeg bør gi slipp.. men jeg føler seriøst at henne er min livs kjærlighet.. jeg klarer faen ikke tenke meg å være med noen andre enn henne.. Har dere en ide til hvordan jeg kan gjøre det bedre?

SVAR

Besvart 09.06.2018 19:21:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
attach_file

Noe som plager deg i forholdet? Snakk om det!

For at et forhold skal fungere, er det viktig å kunne snakke med hverandre. Det gjelder både det som er fint og om det som er vanskelig, skriver ungdomsjournalist Julie.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle