Hopp til hovedinnholdet

Sliter med å stole på kjæresten siden hun lyver hele tiden. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Har vært i et forhold i snart 6 måneder og er utrolig forelsket og glad i jenta, men sliter voldsomt med tillit da den har blitt brutt før. Har ikke vært noen alvorlige løyner hun har kommet med, men når hun først lyver på små ting er jeg også redd for at hun lyver på litt mere alvorlige ting. De små tingene hun har løyet om har jeg tatt opp med henne og hun sier hun har dårlig samvittighet osv.. og at det er bare å slå opp. Er utrolig glad i henne og vill ikke at det skal ta slutt, men jeg vet ikke om jeg klarer et forhold der jeg må gå å være nervøs for hva hun gjør bare jeg er bort en kveld likksom. Setter utrolig stor pris for noen gode råd på f.eks om det er bra for meg og fortsette forholdet sånn som det er eller om det er best og gå videre i livet, eller kanskje noen gode tips for og bygge opp igjen tillit? Har prøvd og stole på henne, men ferskere henne stadig i løyner som bare drar og drar tilliten lenger vekk, så er utrolig redd den ikke kan bygges opp igjen.

SVAR

Besvart 12.06.2018 14:25:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
attach_file

Noe som plager deg i forholdet? Snakk om det!

For at et forhold skal fungere, er det viktig å kunne snakke med hverandre. Det gjelder både det som er fint og om det som er vanskelig, skriver ungdomsjournalist Julie.

 

Les mer
account_circle