Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Sliter med å stole på kjæresten siden hun lyver hele tiden. 

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Har vært i et forhold i snart 6 måneder og er utrolig forelsket og glad i jenta, men sliter voldsomt med tillit da den har blitt brutt før. Har ikke vært noen alvorlige løyner hun har kommet med, men når hun først lyver på små ting er jeg også redd for at hun lyver på litt mere alvorlige ting. De små tingene hun har løyet om har jeg tatt opp med henne og hun sier hun har dårlig samvittighet osv.. og at det er bare å slå opp. Er utrolig glad i henne og vill ikke at det skal ta slutt, men jeg vet ikke om jeg klarer et forhold der jeg må gå å være nervøs for hva hun gjør bare jeg er bort en kveld likksom. Setter utrolig stor pris for noen gode råd på f.eks om det er bra for meg og fortsette forholdet sånn som det er eller om det er best og gå videre i livet, eller kanskje noen gode tips for og bygge opp igjen tillit? Har prøvd og stole på henne, men ferskere henne stadig i løyner som bare drar og drar tilliten lenger vekk, så er utrolig redd den ikke kan bygges opp igjen.

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer