Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten fin ønsker frihet, og å snakke med andre jenter.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg og kjæresten min har vært sammen i 11måneder nå, vi har hatt det utrolig fint sammen og finni på masse koslige ting, helt frem til nå.. For en liten stund siden, sa han til meg at han ikke visste om han ville ha kj lenger, så han slo opp.. Han var veldig lei seg, og dagen etter sa han at han savnet meg og ville bli kjærester igjen, men nå er det er annen jente han snakker mye med, og det går utover hvordan han er mot meg.. Prøver å snakke med han om det, men han blir bare sur.. Hvordan kan jeg få oppmerksomheten hans, og få han til å ikke miste følelser for meg.. Trenger ordentlig råd, han vil ikke snakke om det, og hvis jeg spørr om han mister følelser for meg eller om han ikke vil være sammen med meg, så svarer han nei, men han blir "sur" Hvordan skal jeg oppføre meg i nærheten av han og hvor mye skal jeg si at jeg elsker han.. Han er ikke flink til å si sånt til meg, det sårer meg.. Jeg er en person som trenger å bli sakt det til av kj.. Værsåsnill å hjelp meg<3

SVAR

Besvart 25.06.2018 16:09:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
account_circle