Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kjæresten fin ønsker frihet, og å snakke med andre jenter.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg og kjæresten min har vært sammen i 11måneder nå, vi har hatt det utrolig fint sammen og finni på masse koslige ting, helt frem til nå.. For en liten stund siden, sa han til meg at han ikke visste om han ville ha kj lenger, så han slo opp.. Han var veldig lei seg, og dagen etter sa han at han savnet meg og ville bli kjærester igjen, men nå er det er annen jente han snakker mye med, og det går utover hvordan han er mot meg.. Prøver å snakke med han om det, men han blir bare sur.. Hvordan kan jeg få oppmerksomheten hans, og få han til å ikke miste følelser for meg.. Trenger ordentlig råd, han vil ikke snakke om det, og hvis jeg spørr om han mister følelser for meg eller om han ikke vil være sammen med meg, så svarer han nei, men han blir "sur" Hvordan skal jeg oppføre meg i nærheten av han og hvor mye skal jeg si at jeg elsker han.. Han er ikke flink til å si sånt til meg, det sårer meg.. Jeg er en person som trenger å bli sakt det til av kj.. Værsåsnill å hjelp meg<3

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer