Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvordan kan jeg vite om jenta er den rette?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, hvordan kan jeg vite at den (jenta) er den rette jenta for meg. Jeg var sammen med en i ca 2 uker bare . Den siste dagen i uke 2 så hadde vi sex, når jeg våknet ved hun dagen etter så var det nesten som å se en helt annen jente. Det var tydeligvis sminken å den jævla make upen som hadde dekket det stygge ansiktet hennes. Jeg skvatt rett og slett, jeg drakk ikke så mye den dagen, jeg tenkte bare hva har jeg gjort hvem er hun i det hele tatt? Jeg har 2 spørsmål, hvordan kan jeg vite/se at en jente er naturlig pen, og hvordan kan jeg ikke falle i den fella igjen, skal jeg spørre om hun bruker mye make up og at jeg har lyst å se deg uten sminke å make up?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer