Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan foreldrene mine nekte kjæresten min og jeg å være sammen?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er jente på 15 og er sammen med en som er 20 år jeg har egentlig 3 spørsmål. For det første så er jeg muslim så jeg har veldig strenge foreldre som vil ikke at jeg skal ha kjæreste eller noe men jeg og ham trenger det for å bli kjent med hverandre jeg blir 16 om 4 måneder og vi tenkte å forlove oss neste sommer og familiene er med på det og har sagt ja til det men problemet er at jeg får ikke være på besøk til ham han får ikke komme når han vil heller han bor 8 timer under meg men vi gjør alt for å være med hverandre så det jeg lurer på er at 1. Kan jeg være sammen med han når vi begge elsker hverandre tenker ikke å ha sex før vi gifter oss og at det er 4 og et halvt år aldersforskjell mellom oss ? ( både meg og han er muslimer) 2. Har foreldrene mine rett til å ikke la oss få se hverandre når vi vil selv om de har sagt ja til at vi forlover oss? 3. Vil jeg få noe hjelp av barnevernet eller andre om dette saken ?

account_circle
AKTUELT NÅ

Når foreldrene krangler

Det er ikke uvanlig å oppleve at foreldre krangler. Her får du noen tips til hva du kan gjøre.

Les mer

Julen og allergi

Julen byr på ekstra utfordringer for en allergiker. Det de fleste forbinder med kos og hygge, kan for allergikere by på store problemer. Men med litt omtanke kan alle få en god jul.

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer