Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg er redd for å svikte kjæresten min. Vet ikke om jeg skal gå fra han...

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er samboer med min bestevennen som også er mitt første kjærlighet. Men jeg føler meg ulykkelige. Samboeren min har blitt utfør. Pga. Psykisk helse. Han kan være sterk bipolare, har ADHD + asparges. Men han er verdens snilleste, og beste. Jeg har aldri hatt det lett siden barndommen og opp over årene, Jeg har blitt omsorgssviktet, mishandlet, knivstukket, voldtatt, mobbet..osv osv. Som ende med at jeg fikk Ptsd, i ung alder. Når vi krangler så får jeg ofte en kikk på å flytte vekk så langt som mulig og bare starte helt på nytt. Engang så prøvde han å henge seg i gangen og han hadde gjort det, hvis jeg ikke hadde hvert tilstede. Han fikk brann sår i halsen av tauet, han kutter seg også. tanken på å svikte han skremmer meg :( Jeg vil ikke at han skal ha det vondt, jeg er alt for glad i han. Men samtidig er jeg lei at jeg skal ta alt ansvaret hjemmet og spille manne rollen. Mens han røyker hasj og ikke bryr seg om noe. Skal jeg gå ifra han? Selv om jeg elsker han.

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer