Hopp til hovedinnholdet

Jeg er redd for å svikte kjæresten min. Vet ikke om jeg skal gå fra han...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er samboer med min bestevennen som også er mitt første kjærlighet. Men jeg føler meg ulykkelige. Samboeren min har blitt utfør. Pga. Psykisk helse. Han kan være sterk bipolare, har ADHD + asparges. Men han er verdens snilleste, og beste. Jeg har aldri hatt det lett siden barndommen og opp over årene, Jeg har blitt omsorgssviktet, mishandlet, knivstukket, voldtatt, mobbet..osv osv. Som ende med at jeg fikk Ptsd, i ung alder. Når vi krangler så får jeg ofte en kikk på å flytte vekk så langt som mulig og bare starte helt på nytt. Engang så prøvde han å henge seg i gangen og han hadde gjort det, hvis jeg ikke hadde hvert tilstede. Han fikk brann sår i halsen av tauet, han kutter seg også. tanken på å svikte han skremmer meg :( Jeg vil ikke at han skal ha det vondt, jeg er alt for glad i han. Men samtidig er jeg lei at jeg skal ta alt ansvaret hjemmet og spille manne rollen. Mens han røyker hasj og ikke bryr seg om noe. Skal jeg gå ifra han? Selv om jeg elsker han.

SVAR

Besvart 30.08.2018 19:54:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Å ha kjæreste

Det er godt å ha en kjæreste. En som er din, og ingen andres. Ungdomsjournalist Hege forklarer hvorfor det er fint å ha en god kjæreste.

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
account_circle