Hopp til hovedinnholdet

Jeg er i Gambia, forelsket og lurer på hva jeg kan gjøre for å fortsette å være sammen med min Gambiske kjæreste - i Norge.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en 18 år gammel jente som for øyeblikket oppholder meg i gambia, hvor jeg jobber frivillig og hvor jeg da også har fått meg kjæreste! Vi har vært sammen siden oktober og jeg drar hjem i mai og jeg ønsker å kunne leve med ham! Jeg har ikke noe ønske om å bo her, men han kunne godt tenke seg å komme til Norge.
Jeg har snakket med konsulatet her, men det er lite de vil hjelpe med. Han er ikke etablert med jobb her og vil trolig ikke få noe turist/besøksvisum, selv om min familie gjerne vil invitere ham. Jeg har jo nå både tid og penger til å gifte meg her nede - men økonomisk har jeg ikke grunnlag til å søke om familiegjenforening uansett! Jeg har nemlig ikke fullført vgs og ønsker selvfølgelig det.. Er det ikke mulig å være sammen med kjæresten min og samtidig få meg en utdannelse?
Jeg er i en veldig frustrerende situasjon hvor det er lite svar å få, og jeg føler at tiden min her nede renner ut..
Dersom jeg velger å ikke fullføre vgs kan jeg få en jobb med lønnstrinn 8, men jeg synes ikke noe om å velge bort utdannelsen min for ham heller!
Familien min eier forøvrig en bygård hvor vi har en stor sum leieintekter - dersom denne overskrives på meg og jeg bor der uten leieutgifter, vil jeg da kunne få underholdningsgrunnlaget basert på leieinntekter og deltidsjobb?

Dette ble kanskje veldig mange spm på en gang, men jeg er frustrert og vet ikke helt hvor jeg skal henvende meg!

På forhånd mange takk!!

SVAR

Besvart 23.03.2009 08:13:20
account_circle