Hopp til hovedinnholdet

Kjærlighetsorg

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 13 år. I går ble jeg dumpa. Jeg har aldri blitt dumpa før og den gutten som slo opp med meg er en gutt jeg aldri ville trodd skulle gjøre. Har aldri vært så lei mg før. På skolen var det helt forferdelig. Jeg hatet og se han klemme andre jenter. Jeg gråt så mye i dag. Han slo opp i går. Jeg har bare lyst til og gjemme meg og bare sove for alltid. Jg aner ikke hva jeg skal gjøre. Alle vennene mine er redde jeg skal kutte meg selv siden det er noe jeg ofte gjør når jeg er lei meg

SVAR

Besvart 30.09.2018 19:31:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle