Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kjærlighetsorg

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 13 år. I går ble jeg dumpa. Jeg har aldri blitt dumpa før og den gutten som slo opp med meg er en gutt jeg aldri ville trodd skulle gjøre. Har aldri vært så lei mg før. På skolen var det helt forferdelig. Jeg hatet og se han klemme andre jenter. Jeg gråt så mye i dag. Han slo opp i går. Jeg har bare lyst til og gjemme meg og bare sove for alltid. Jg aner ikke hva jeg skal gjøre. Alle vennene mine er redde jeg skal kutte meg selv siden det er noe jeg ofte gjør når jeg er lei meg

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer