Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kanskje foreldrene til venninna vår skal skille seg?

account_circle

SPØRSMÅL

Hjelp, jeg trenger hjelp! Jeg overhørte en samtale i bilen til bestevenninna mi idag, på vei til trening. Den gikk sånn her: Mamma til venninna mi: det er kjæresten min sin bil. Venninna mi: mamma, ikke.. moren: vi må jo si det som det er. Jeg og en annen venninne satt i bilen, men sa ingenting. Da vi kom frem sa moren at vi bare skulle gå, også kommer bestevenninna mi straks. Og da så jeg at hun gråt. Og hun kom aldri på treninga. Jeg og den andre venninna tror kanskje at foreldrene skal skille seg! Hva skal vi gjøre?? Plliiis trenger hjelp!!!

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer