Hopp til hovedinnholdet

Hvordan få vanskelig forhold til å fungere?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er forlovet med en mann, vi har bare vært sammen i ett år og nå kjøpt oss hus sammen. Vi har til tider problemer i forholdet vårt. Etter en krangel, kan han bli innesluttet, gå andre steder i huset enn der jeg er. Ikke snakke, ignorere meg. Han er kontrollerende, blander seg inn i min økonomi og får ikke gå på byen uten han. Han ble en gang sur på at en kompis av han snakte med venninna mi, og sa at kompisen ville ha henne til sengs. Dette lurte jeg i ettertid på om det var det han selv ønsket. Han sier også han hater min venninne, og nå at hun ikke er velkommen i huset vi har kjøpt sammen. Han kjefter og pirker, mer enn han sier noe positivt. Snakker til seg selv om meg, og sier oppgitt "akkurat som ett barn". Avbryter og skjeller meg ut om jeg har noe å si om noe jeg ikke liker i forholdet, eller går bort uten å høre på meg. Snakker nedlatende om kvinner på tv. Ting som irriterer meg. Tuller at jeg har lav IQ, at jeg svelger spytt. Lurer, hvordan skal dette forholdet fungere?

SVAR

Besvart 01.10.2018 00:02:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Overgrep og vold i kjæresteforhold

Har du opplevd å bli behandlet dårlig av kjæresten din? Har du lurt på om kjæresten din er bra for deg? Les om faresignaler som kan være tidlige tegn på vold og overgrep i parforhold her.

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
account_circle