Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan jeg bli sammen med min filletantes barn?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg trenger litt hjelp fra dere. Jeg liker søskenbarnet mitt. Eller han er egentlig ikke søskenbarnt mitt. Min onkel har barn med en dame som heter A og A har et barn fra før. Det er han jeg liker. Så vi er vel egentlig ikke i slekt, har samme blod, gener osv? Har hørt at hvis du er sammen med noen i slekten din kan de fremtidige barna deres få skader og sånt. Jeg vil på mine fremtidige barns vegne ikke at de skal få misdannelser osv. Han har etternavnet til sin far mens mine ekte søskenbarn som er A og onkelen min sine barn har onkelen min sitt etternavn. Mine endelige spørsmål er da om jeg kan være sammen med han evt gifte meg med han i fremtiden og få barn med han? Håper på svar fort!!

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer